Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki175g158kcal26.2g4.4g3.5g0g
Kauralese 16g57kcal2.8g7.2g1.2g2.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.7g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g798kcal85.4g25g37.8g5.6g
Valittu annoskoko304g399kcal42.7g12.5g18.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna152g200kcal21.4g6.3g9.5g1.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396