Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl105g126kcal20g0.9g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Ruokosokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 109g38kcal5.1g2.1g0.3g2.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka16g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Cashewpähkinä 22g126kcal4.4g4.1g10.1g0.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Maizena maissitärkkelys7.7g27kcal0.1g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g782kcal62g39.2g39.8g8.6g
Valittu annoskoko305g391kcal31g19.6g19.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna152g195kcal15.5g9.8g10g2.2g
Arvot/100g100g128kcal10.2g6.4g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721