Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit39g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g109g372kcal15.3g0g33.9g0g
Broilerinfilee (Snellman)156g130kcal25.6g2.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1104kcal84.2g7g81.2g0g
Valittu annoskoko305g552kcal42.1g3.5g40.6g0g
Annoskoko puolitettuna152g276kcal21.1g1.8g20.3g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231