Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha100g180kcal18g0g12g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto21g57kcal3.9g0g4.5g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)125g38kcal1.2g5g0.5g0.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g14g50kcal3.9g0.3g3.7g0g
Ketsuppi, Pirkka7.5g8kcal0.1g1.9g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g5g11kcal0.3g1.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g750kcal55.6g20.2g47.4g1.6g
Valittu annoskoko305g375kcal27.8g10.1g23.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna152g188kcal13.9g5.1g11.9g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716