Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima28g110kcal8.2g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g34g54kcal2.7g1.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1005kcal65.6g14g76g4.2g
Valittu annoskoko305g503kcal32.8g7g38g2.1g
Annoskoko puolitettuna152g251kcal16.4g3.5g19g1.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535