Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g113g39kcal1.1g7.3g0.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 84g270kcal22.6g0g20.2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g45g158kcal8.1g26.6g1.8g2.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g45g72kcal0.4g2.7g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1088kcal64.8g75g58.8g6g
Valittu annoskoko305g544kcal32.4g37.5g29.4g3g
Annoskoko puolitettuna153g272kcal16.2g18.8g14.7g1.5g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720