Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1088g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g118kcal0g29g0g0g
Hiiva, 50g181g111kcal23.8g2g0.7g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g544g2628kcal133.3g181.2g156.7g154.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1179g4045kcal120.1g825.3g14.1g41.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g13804kcal554.4g2075g343g391.6g
Valittu annoskoko3040g6902kcal277.2g1037.5g171.5g195.8g
Annoskoko puolitettuna1520g3451kcal138.6g518.8g85.8g97.9g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453