Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio801g2243kcal20g28g224.3g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 761g2263kcal11.4g48.5g228.3g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 320g64kcal2.2g9.6g0.3g5.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro120g37kcal2.5g5g0.6g3.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Hunaja 52g172kcal0.3g42.1g0g0g
Sinappi (teollinen)40g52kcal1.8g5.6g2.4g0g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Anjovis-filee, 1 kpl240g505kcal22.8g33.6g31.2g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 240g52kcal0.7g3.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g11169kcal137g416.6g977.4g51.2g
Valittu annoskoko3040g5585kcal68.5g208.3g488.7g25.6g
Annoskoko puolitettuna1520g2792kcal34.3g104.2g244.4g12.8g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171