Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]480g1620kcal57.6g0g177.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio200g560kcal38g0g44g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g6939kcal237g124g642g29.2g
Valittu annoskoko3040g3469kcal118.5g62g321g14.6g
Annoskoko puolitettuna1520g1735kcal59.3g31g160.5g7.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272