Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)60g60kcal4.5g10.2g0.3g1.3g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1200g1020kcal55.2g180g6g60g
Herkkusieni säilyke 140g24kcal2.9g0.3g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g3311kcal152.4g495.2g64.8g166.6g
Valittu annoskoko3040g1656kcal76.2g247.6g32.4g83.3g
Annoskoko puolitettuna1520g828kcal38.1g123.8g16.2g41.7g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831