Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 191g655kcal11.6g144.6g1.3g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6087g5434kcal274.6g450g265.6g74.6g
Valittu annoskoko3043g2717kcal137.3g225g132.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna1522g1359kcal68.7g112.5g66.4g18.7g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753