Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 500g345kcal25.3g46.8g2g15.5g
Kasvisliemikuutio 30g91kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g400g304kcal64g5.6g2.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6092g1573kcal188.6g128.2g24.6g42.2g
Valittu annoskoko3046g787kcal94.3g64.1g12.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna1523g393kcal47.2g32.1g6.2g10.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234