Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1205g289kcal21.7g36.1g6g22.9g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1205g3977kcal24.1g36.1g421.7g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g8891kcal108.6g206.8g858.2g69.4g
Valittu annoskoko3048g4446kcal54.3g103.4g429.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna1524g2223kcal27.2g51.7g214.6g17.4g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750