Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kookosöljy 100g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g133g68kcal1.9g9.9g1.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g13g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)3.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g885kcal61.2g30.8g56.4g2.4g
Valittu annoskoko305g443kcal30.6g15.4g28.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna153g221kcal15.3g7.7g14.1g0.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536