Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)151g48kcal5g6.8g0g0g
Sokeri 45g184kcal0g45.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen20g145kcal0g0g16.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g303kcal9g61.9g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1362kcal28g228g34.4g6.2g
Valittu annoskoko305g681kcal14g114g17.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna153g340kcal7g57g8.6g1.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172