Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.7g4.7kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaatti, tuore39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sieni tatti, hapero 24g6.5kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g16g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g127kcal3.4g12.4g6.6g4.2g
Valittu annoskoko305g63kcal1.7g6.2g3.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna153g32kcal0.9g3.1g1.7g1.1g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711