Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g29.9g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)14g10kcal1.5g0.4g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g914kcal73g14.8g61.4g6g
Valittu annoskoko305g457kcal36.5g7.4g30.7g3g
Annoskoko puolitettuna153g229kcal18.3g3.7g15.4g1.5g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490