Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g5g16kcal0.4g0.8g1.2g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g100g230kcal13g2.5g19g0g
Keittojuurekset, Euroshopper200g44kcal2g11.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g580kcal30.8g29.8g40.8g0g
Valittu annoskoko305g290kcal15.4g14.9g20.4g0g
Annoskoko puolitettuna153g145kcal7.7g7.5g10.2g0g
Arvot/100g100g95kcal5g4.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684