Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g94g99kcal13.6g4.2g1.9g5.2g
Sipuli 41g12kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g156g39kcal2g6.6g0.3g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 4.7g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g387kcal33.6g28.6g12.4g12.2g
Valittu annoskoko305g193kcal16.8g14.3g6.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna153g97kcal8.4g7.2g3.1g3.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740