Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g94g94kcal16g0.9g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika keltainen 41g12kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g4.7g38kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g370kcal37g9.8g19.6g2.4g
Valittu annoskoko305g185kcal18.5g4.9g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna153g93kcal9.3g2.5g4.9g0.6g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152