Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)50g67kcal10g0g3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g21g52kcal2.9g0.7g4.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g104g43kcal1.5g8.4g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g63g41kcal1g9.4g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g52g78kcal0.8g1.8g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g686kcal37.2g40.6g42.4g0g
Valittu annoskoko305g343kcal18.6g20.3g21.2g0g
Annoskoko puolitettuna153g172kcal9.3g10.2g10.6g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267