Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 95g72kcal1.8g14.6g0.2g0.9g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g12g19kcal1g0.5g1.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g48g27kcal1.5g3.1g1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa63g82kcal11.3g0.8g3.5g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana611g485kcal32g41.6g20g3g
Valittu annoskoko305g243kcal16g20.8g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna153g121kcal8g10.4g5g0.8g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634