Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1000g3205kcal267.7g0g239.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g125g130kcal9.9g20.4g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Kookosöljy 100g25g222kcal0.2g0g24.8g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1325g676kcal18.5g99.4g14.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g38g28kcal2.8g3.6g0.2g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g125g38kcal1.2g7.5g1.2g3.7g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)38g28kcal0.4g6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6100g8855kcal611.2g309.8g563.2g25.8g
Valittu annoskoko3050g4427kcal305.6g154.9g281.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna1525g2214kcal152.8g77.5g140.8g6.5g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536