Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Valkokaali keräkaali 1502g417kcal17.9g61g3g31.5g
Jauheliha, sika-nauta 1202g2661kcal210.3g0g204.3g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g90g86kcal1g16.4g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1.8g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6102g7747kcal464.4g175.8g559.4g68.6g
Valittu annoskoko3051g3874kcal232.2g87.9g279.7g34.3g
Annoskoko puolitettuna1526g1937kcal116.1g44g139.9g17.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326