Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)468g126kcal6.1g22.5g0.9g8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1637g2048kcal343.8g0g73.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml105g137kcal7.1g21g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g70g631kcal0g0g70.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g772g425kcal23.9g49.4g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g6735kcal761.8g185.8g320.4g16g
Valittu annoskoko3052g3367kcal380.9g92.9g160.2g8g
Annoskoko puolitettuna1526g1684kcal190.5g46.5g80.1g4g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414