Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte734g360kcal3.7g82.2g0.7g7.3g
Sitruunamehu, laimentamaton65g14kcal0.2g1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)561g364kcal17.9g26.9g19.6g0g
Leivinjauhe17g29kcal0.9g6.4g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl589g2178kcal70.6g435.5g12.4g20.6g
Kananmuna kuoreton286g409kcal34.3g0g28.6g0g
Sokeri367g1491kcal0g366.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen423g2328kcal4.2g4.2g253.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g14433kcal263.6g1868.2g630.4g56.2g
Valittu annoskoko3052g7216kcal131.8g934.1g315.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna1526g3608kcal65.9g467.1g157.6g14.1g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983