Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1403g2315kcal280.6g0g140.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1052g253kcal18.9g31.6g5.3g20g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Margariini 80% keskiarvo70g498kcal0.2g0.1g56.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)351g579kcal10.5g14g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g7384kcal625g108.2g509.4g46g
Valittu annoskoko3052g3692kcal312.5g54.1g254.7g23g
Annoskoko puolitettuna1526g1846kcal156.3g27.1g127.4g11.5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461