Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1332g342kcal12g61.3g5.3g26.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti438g1226kcal14.9g24.5g118.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha876g1454kcal166.4g0g87.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 350g793kcal56.1g1.8g63.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio56g151kcal15.7g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g7934kcal530.2g175.2g567.6g53.2g
Valittu annoskoko3052g3967kcal265.1g87.6g283.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna1526g1984kcal132.6g43.8g141.9g13.3g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317