Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 601g1141kcal163.1g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g94g69kcal4.2g12.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)535g454kcal5.3g18.7g37.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk535g143kcal3.2g28.3g1.1g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g267g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Kirsikkatomaatti, 50g134g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Basilika, tuore6.7g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g13g35kcal1.6g1.5g2.5g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g668g2338kcal73.5g494.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6112g8781kcal519.8g1186.2g210g37.8g
Valittu annoskoko3056g4390kcal259.9g593.1g105g18.9g
Annoskoko puolitettuna1528g2195kcal130g296.6g52.5g9.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357