Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl108g378kcal15.1g0.5g34.6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g42g32kcal2.4g4.6g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g6g2.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1091kcal38.4g18.8g94.8g2.8g
Valittu annoskoko306g546kcal19.2g9.4g47.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna153g273kcal9.6g4.7g23.7g0.7g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940