Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore60g6kcal0.4g1g0.1g0.4g
Sipuli, kokonainen 50g8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu119g49kcal0.2g11.2g0.1g2.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)119g71kcal4g5.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g257kcal9.4g36g8.8g5.2g
Valittu annoskoko306g129kcal4.7g18g4.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna153g64kcal2.4g9g2.2g1.3g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500