Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g88g22kcal1g4.4g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g11g3.8kcal0.4g0.4g0g0.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 53g73kcal9.8g0g3.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g207kcal23g9.6g8.4g1g
Valittu annoskoko306g104kcal11.5g4.8g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna153g52kcal5.8g2.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994