Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 219g315kcal35.1g0g19.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g44g48kcal1g1.4g4.4g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Aurajuusto26g90kcal5.3g0g7.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5.6g7.9kcal0.3g0.5g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g930kcal84.4g4.4g64.2g0.4g
Valittu annoskoko306g465kcal42.2g2.2g32.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna153g233kcal21.1g1.1g16.1g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.8g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022