Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile175g233kcal33.3g1.2g10.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g92g257kcal16.5g0.5g21.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.5g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g1201kcal114.6g3.4g80.6g0g
Valittu annoskoko306g600kcal57.3g1.7g40.3g0g
Annoskoko puolitettuna153g300kcal28.7g0.9g20.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731