Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 19g6kcal0.1g1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 69g134kcal12.9g0g9.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g39g43kcal0.9g1.6g3.9g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g16g13kcal0.2g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g506kcal31.4g29.6g28.4g3.2g
Valittu annoskoko306g253kcal15.7g14.8g14.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna153g127kcal7.9g7.4g7.1g0.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367