Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)37g44kcal7.3g0g1.3g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)117g54kcal3.7g5.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g294kcal24.8g31.2g6.4g1.8g
Valittu annoskoko306g147kcal12.4g15.6g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna153g74kcal6.2g7.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339