Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)10g7.9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g141g20kcal0g4.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Pasta 3-viljan (Torino)13g44kcal1.9g8.4g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g406kcal27.4g35.8g16.6g4g
Valittu annoskoko307g203kcal13.7g17.9g8.3g2g
Annoskoko puolitettuna153g102kcal6.9g9g4.2g1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156