Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g2200g2420kcal506g0g46.2g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g180g706kcal59.4g0g51.1g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g13563kcal1184.6g304.6g849.6g34g
Valittu annoskoko3060g6782kcal592.3g152.3g424.8g17g
Annoskoko puolitettuna1530g3391kcal296.2g76.2g212.4g8.5g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480