Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl276g359kcal36.1g0.8g22.9g0g
Sokeri 171g692kcal0g170.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g448kcal13.3g91.3g1.6g4.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen502g652kcal0g150.5g0g7.5g
Kuohukerma,valio,2dl502g1706kcal10g15g175.6g0g
Maitorahka, milbona (500g)502g341kcal61.2g19.6g1g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.2g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 602g411kcal4.9g91.5g0.6g4.8g
Vadelma 251g103kcal2.5g10.3g2g9.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g20g41kcal0g5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g10301kcal277.6g1282.8g407.4g52.6g
Valittu annoskoko3060g5150kcal138.8g641.4g203.7g26.3g
Annoskoko puolitettuna1530g2575kcal69.4g320.7g101.9g13.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021