Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2245g718kcal74.1g101g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 225g770kcal22.9g157.2g2.7g7.9g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl337g1179kcal47.1g188.6g25.3g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g6039kcal350g895g106.6g83.2g
Valittu annoskoko3060g3020kcal175g447.5g53.3g41.6g
Annoskoko puolitettuna1530g1510kcal87.5g223.8g26.7g20.8g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534