Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen360g119kcal11.9g17.6g0g0g
Hiiva, 50g90g55kcal11.8g1g0.4g0g
Sokeri86g351kcal0g86.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g36g112kcal4g21.6g2.5g10.1g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.4g7g20.5g
Margariini 80% keskiarvo108g767kcal0.3g0.2g86.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki900g504kcal76.5g45g1.8g0g
Sokeri 230g932kcal0g229.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)180g396kcal23.6g0.9g33.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 360g96kcal1.4g5.1g2.6g6.5g
Rusina108g297kcal3g64.9g0.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g11412kcal384.2g1798.4g269.4g95.2g
Valittu annoskoko3060g5706kcal192.1g899.2g134.7g47.6g
Annoskoko puolitettuna1530g2853kcal96.1g449.6g67.4g23.8g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434