Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 614g1217kcal16.1g4.7g119.1g41.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g604g163kcal7.8g29g1.2g10.3g
Katkarapu, rainbow921g921kcal211.8g0g8.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio512g716kcal14.3g33.3g61.4g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g154g276kcal2.6g16.9g23g0g
Tilli, tuore 256g77kcal9.4g2.3g2g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g6741kcal524g172.4g430g113.6g
Valittu annoskoko3060g3370kcal262g86.2g215g56.8g
Annoskoko puolitettuna1530g1685kcal131g43.1g107.5g28.4g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430