Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1260g364kcal12.6g58g3.8g22.7g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Siirappi, tumma120g384kcal0.1g88.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g135g436kcal67.5g40.5g0.7g7.4g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4410kcal172.4g393.6g220g60.2g
Valittu annoskoko3060g2205kcal86.2g196.8g110g30.1g
Annoskoko puolitettuna1530g1103kcal43.1g98.4g55g15.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499