Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä900g990kcal70.2g162g4.5g72g
Peruna, keskikokoinen 60g640g384kcal9.6g83.2g0.6g5.8g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g352kcal0g0g40g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g12g12kcal0.1g2.2g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka480g48kcal5.3g3.8g1g4.8g
Feta, Arla Apetina 3%400g440kcal72g8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6136g4803kcal330.4g567.4g120.2g190g
Valittu annoskoko3068g2402kcal165.2g283.7g60.1g95g
Annoskoko puolitettuna1534g1201kcal82.6g141.9g30.1g47.5g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449