Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Appelsiini, kuorittu 50g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Salaatti, jäävuori tuore100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kurkku 35g3.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g25g55kcal6.7g0.2g3g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen3.5g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g332kcal38.6g22g8.2g5g
Valittu annoskoko307g166kcal19.3g11g4.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna154g83kcal9.7g5.5g2.1g1.3g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029