Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Parsakaali, keitetty, suolaton 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g3g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g307kcal31.6g8.6g15.6g4g
Valittu annoskoko307g154kcal15.8g4.3g7.8g2g
Annoskoko puolitettuna154g77kcal7.9g2.2g3.9g1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974