Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.2g0g11.9g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)88g26kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Spagetti, Barilla39g135kcal4.6g27.8g0.6g1.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattisalsa 5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g732kcal37.6g75.4g31.2g7.2g
Valittu annoskoko307g366kcal18.8g37.7g15.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna154g183kcal9.4g18.9g7.8g1.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.3g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704