Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo47g333kcal0.1g0.1g37.5g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.7g0.9g2.7g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 63g54kcal0.7g11.4g0.3g1.1g
Taloussuklaa, Fazer31g161kcal1.2g17.5g9.4g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g2154kcal28.8g271.6g103.2g11g
Valittu annoskoko307g1077kcal14.4g135.8g51.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna154g539kcal7.2g67.9g25.8g2.8g
Arvot/100g100g350kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328