Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g13g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Katkarapu 126g86kcal18.1g0g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g113kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g693kcal44.8g18.4g47.8g3.6g
Valittu annoskoko308g347kcal22.4g9.2g23.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna154g173kcal11.2g4.6g12g0.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850