Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni 26g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana 25g8.1kcal0.2g1.4g0g0.6g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.5g0g1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 112g134kcal16.2g0g7.7g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.7g1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g24g77kcal3.6g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g537kcal43.2g17.6g32g4.6g
Valittu annoskoko307g268kcal21.6g8.8g16g2.3g
Annoskoko puolitettuna154g134kcal10.8g4.4g8g1.2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.9g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938